Om E-senz.com

Butik E|SENZ blev grundlagt i 2009. Butikken åbnede i det gamle købmandskvarter i Vildbjerg i de lokaler, hvor byens skobutik ”Viktor” havde holdt til i over 30 år. Siden hen flyttede butikken til mere attraktive butikslokaler på hovedgaden lige overfor byens hotel.
I 2019 besluttede vi at åbne vores webshop www.e-senz.com, for at kunne følge med tiden og så alle i Danmark kunne få muligheden for at handle hos os. I 2021 valgte vi kun at fokusere på www.e-senz.com. 

E-senz.com er en dansk ejet webshop med adresse i Ikast. Her finder du altid et stort udvalg fra de mest populære mærker som:  Levete Room, Black colour, Moves og Tom joule. 

På webshoppen finder du et stort udvalg af skønne sko, nederdele, bluser, kjoler, skjorter, T-shirts, strik og meget mere. Når vi udvælger tøj, går vi efter at det skal passe til tidens trends og være lavet af bæredygtige materialer. Det afspejler sig også i den måde vi vælger tøjet på som ofte vil være efter naturens farver.

Vi har primært danske mærker, da vi ønsker at støtte op om vores egne talentfulde designere, og vi bestræber os på at have noget til enhver smag og lejlighed; Så mon ikke vi også har noget til dig!