Cashback world. Få 3% cash back på alle køb.

Cash back

Cashback World er igang med at implementere verdens største loyalitetskort i DK, CBW omsætter i dag for et større 2 cifret mia beløb worldwide.

Ved at connecte til Linket nedenfor( og modtage vores app som gir jer rabat) vil i kunne få indkøbsfordele når der handles på nettet og i butikker hos bl.a.

Nike – Ellos – Adidas – Bestseller(Jack&Jones-Vila etc.) – Sinnerup- hotels. com -Matas og her etablerer Matas deres egen rabat og CBW’s efterfølgende, dvs har i Matas kundekort fåes yderligere 4 % plus shopping point igennem Cashback world.

https://cbw.to/ebxjy2

Købes der igennem CBW f.eks rejser via Hotels . com , hvor vi er etableret i 47 lande og her er vi bredt repræsenteret i restaurationsbranchen, så der er med vores loyalitets kort muligheder for at få rabatter hele vejen rundt endog i alle brancher.

Når vi i Danmark som i udlandet er fornuftig implementeret , vil i kunne spare flere tusinde kroner årligt ved at erhverve ovenstående app. igennem Cashback World.

Vi hjælper endvidere almindelige detailbutikker / kæder med at få en passiv indkomst via nethandel , så detailhandlen ligeledes boostes i kampen imod de større Internationale kæder.

 

https://www.cashbackworld.com/dk

Kontakt mig for yderligere info via 
htc@e-senz.com 
+45 31481551

 

part

Gratis fragt.

Mindre stress, Mere shopping.