Levering:

Forsendelsen sendes forsikret med Post Nord og GLS til nærmeste pakkeshop. Vi stræber efter at levere varen fra dag til dag med GLS og Post Nord 1-3 hverdag, alle ordre som er bestilt inden kl. 16 sendes samme dag, dette gælder dog kun i hverdagene. Ordre som bestilles efter kl. 16 bliver sendt den efterfølgende hverdag. Der kan være længere leveringstid ved helligedage og højtider. Vi har altid fri fragt på alle forsendelser i Danmark. E-Senz kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord eller GLS.

Internationale fragtpriser: Forsendelser indenfor Skandinavien, Færøerne og EU: 165 kr. pr. forsendelse. Forsendelser til resten af verden: 225 kr. pr. forsendelse. Levering til Skandinavien og EU sker normalt inden for en uge. For øvrige udland må påregnes lidt længere leveringstid.

Returnering:

Vi tilbyder 14 dages fuld returret fra den dag du modtager varen. Varen skal returneres i ubrugt og i sammen indpakning som ved modtagelse, dette gælder også mærkerne på tøjet. Hvis du ønsker at returnere varen, kan du skrive til os, så sender vi en returlabel.

Ombytning:

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre på webshoppen. Når varen er modtaget retur, overfører vi pengene til din konto.